Subotica: Spartak ubedljiv u Surdulici, savladan Radnik (86:114)

Spartak

SUBOTICA – U prvom kolu plejofa Spartak je u subotu gostovao na krajnjem jugu Srbije, a sa ovo značajnog gostovanja vraća se sa važnim bodovima na putu do konačnog cilja sezone – plasman u KLS.

Subotičani su na odličnom putu da ostvare zacrtani cilj – povratak u Prvu ligu (KLS) i da budu u prilici da ponovo zaigraju sa velikanima srpske košarke kao što su „večiti“, ali i Borac, Mega, Vojvodina… Uželeli su se ljubitelji igre pod obručima u Subotici košarke na najvišem nacionalnom nivou, a do tih mečeva još malo nas deli…

Posle dve nedelje pauze i okončanja prvog dela sezone, „golubovi“ su silovito odigrali prvi meč plejofa, u  Surdulici su sugurnom igrom savladali Radnik sa ubedljivih 28 poena razlike. Snažno od prve deonice,  efikasno pogotovo u prvom poluvremenu, zaslužena dva boda.

U izuzetno efikasnoj takmici košgeterski potencijal „golubova“ došao je do izražaja. Najefikasniji u redovima Spartaka bio je Barna, odmah za njega Jugović. Prve minute u seniorskom timu upisao je momak iz kadetskog pogona Spartaka Relja Nagulić.

Radnik – Spartak 86:114
(25-31, 21-36, 19-26 i 21-21)

Spartak Office shoes: Stojanović 12, Jugović 19, Dodić 11, Prlja 17, Sokolović, Dmitrović 9, Nagulić 4, V. Gazibegović 12, Danilović 6, Barna 24.

U plejofu se igra 8 kola, Spartak će igrati dvomeč protiv Radnika, Železničara (Čačak), Borca (Zemun) i Hercegovca (Bačka Palanka) a prve dve ekipe idu u viši rang.

U narednom kolu Spartak je domaćin, a duel protiv Železničara (pobednika grupe A) igra se u subotu od 17 časova.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.