Portal Vojvodina uživo osnovan je 2021. godine. Informativnog je karaktera sa idejom da se na jednom mestu blagovremeno, istinito i objektivno informišete o dešavanjima u Vojvodini.

Pored informacija koje su najvećim delom iz severne Srbije, portal Vas takođe informiše i o dešavanjima u celoj Srbiji, od dnevno političkih vesti do kulture, zabave, slobodnog vremena i hronike.

Misija nam je da putem portala informišemo sve čitaoce u Srbiji, a posebno u Banatu, Bačkoj i Sremu. Da se informacije o planiranom i urađenom dele slobodno, neometano i javno. Da svaki čitalac, na dlanu, dodirom ekrana, ima sva društvena, ekonomska i kulturna dešavanja u Srbiji. Da su informacije istinite, pravovremene i postavljene u što kraćem roku.

Cilj je i da svojim radom oplemenimo medijski prostor, a da autorskim vestima, tekstovima i video zapisima ponudimo nešto novo, iz drugog ugla i drugačije.

Slogan našeg portala je “Iz drugog ugla”. Ovaj slogan smo izabrali zbog toga što se vesti, informcije i događaji uvek predstavljaju na jedan, uniformisan način. Naša želja je da Vam Vojvodinu predstavimo uživo, iz ugla svake opštine, grada ili okruga, šta je aktuelno na lokalu, šta je važno građanima, šta je urađeno za građane. Iz drugog ugla, uživo sa terena, na portalu Vojvodina uživo.

Da bismo mogli da napredujemo i zajedno rastemo, želimo da čujemo i Vaša mišljenja, predloge, kritike, kao i pohvale.

Vaša Vojvodina uživo

Претрага
Close this search box.