logo transparend vojvodina uzivo

Sombor: Gradonačelnik Ratković obišao radove na asfaltiranju Čkaljine ulice (VIDEO)

SOMBOR – Gradonačelnik grada Sombora Antonio Ratković, zajedno sa članom Gradskog veća za oblast komunalnih delatnosti i investicija Đorđem Zorićem, obišao je radove na asfaltiranju ulice Miodraga Petrovića Čkalje u Somboru.

Radovi se izvode u okviru projekta asfaltiranja neasfaltiranih ulica, a podrazumevali su pripremne aktivnosti u vidu iskopa, nasipanja peska, tucanika i nanošenja jednog sloja BNHS-16 asfalta debljine sedam centimetara. Urađena je i nivelacija šahti, a sledi uređenje bankina i kolskog prilaza.

Prema rečima gradonačelnika Ratkovića, lokalna samouprava nastaviće sa realizacijom projekta asfaltiranja neasfaltiranih ulica.

– U toku su radovi na asfaltiranju ulice Miodraga Petrovića Čkalje u dužini od 190 metara. Širina kolovozne konstrukcije ove ulice biće četiri metra. Ono što je bitno da nakon završetka ovih radova nastavlja se sa radovima u Ulici Majora Tepića. Paralelno sa ovim radovima izvode se i pripremni radovi u nastavku dela Pavla Vujisica, kao i u ulici Dušana Mudraka i ono što je bitno da se paralelno izvode radovi u ulici Braće Đulinac na zameni vodovodnih cevi. Sve ovo je deo projekta asfaltiranja neasfaltiranih ulica u našem gradu i cilj nam je da sa ovim projektom nastavimo i u narednim godinama, rekao je gradonačelnik Ratković.

Obilasku radova prisustvovali su i predstavnici Mesne zajednice „Gornja Varoš“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.