Za savršene prženice najvažnije su dve stvari

Prženice su zaista sjajan izbor kada su u pitanju doručak ili večera. Međutim, sigurno vam se desilo da one nekada ne ispadnu dobro.

Umočiti parče hleba u umućeno jaje i ispržiti ga na ulju i ne zvuči kao neka mudrost, međutim, da bi prženite bile ukusne, neophodno je da na ivicama budu hrskave, a u sredini mekane. Takođe, ne smeju da budu ni previše masne, ili da zagore.

Mnogi greše u želji da im prženice ne zagore, pa ih ranije izvade iz ulja, a to onda rezultira time da one ostanu „žive“.

I sada se verovatno pitate šta je zapravo potrebno uraditi da bi prženice bile savršeno ispečene? Stvar je, zapravo, u tome da znate kako da isečete hleb i da napravite smesu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.