Kao prilog predlažemo krompir pire i salatu od svežeg kupusa.
Sastojci:
Za marinadu:
2 čen belog luka
svež bosiljak
4 kašike maslinovog ulje
so, biber po ukusu
2 kašike limunovog soka
Ostalo:5 pilećih karabataka
puter za prženje
Priprema:
Izblendajte bosiljak, beli luk, so, biber i limunov sok. Karabatake stavite u činiju, preko maslinovo ulje, pa marinadu. Dobro promešajte i pržite na puteru oko 15 minuta na srednjoj vatri.
Pročitajte još:
Recept za pravi fondu
Za sve gurmane, prodavnica francusketajne.com otkriva kako da napravite fondu sa sirom. Potrebni sastojci (za 4 osobe) – 300 gr Comté sira – 300 gr Beaufort sira – 300 gr Gruyère Suisse sira – 100 gr Vacherin Fribourgeois sira – 1 čen belog luka, presečen na pola – 4 kašičice gustina – 3,5 dl belog vina – […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.