Spektakularna pobeda Hajdučice, Slogi samo bod

PLANDIŠTE – Fudbalski timovi sa teritorije Opštine Plandište odigrali su vrlo interesantne mečeve proteklog vikenda.

U okviru 25. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta na domaćem terenu dočekala je ekipu Jedinstva iz Kačareva. Ekipa Sloge se dosta mučila na ovoj utakmici, naročito u prvom poluvremenu. Gosti su vrlo brzo poveli sa 0:1 iz vrlo lepe akcije. Na 1:1 nije se čekalo dugo, zahvaljujući odličnoj reakciji Stefanoskog. Bez preterane volje i fudbalskog žara završilo se poluvreme. U drugom poluvremenu ekipa Sloge igrala je organizovanije i golovima Nedimovića i spektakularnim golom Price ekipa Sloge dolazi do prednosti od 3:1. Taman kad su navijači pomislili da će se utakmica mirno privesti kraju, gosti iz Kačareva serviraju fudbalski šok i sa dva brza pogotka, uz jako lošu reakciju odbrane, dolaze do izjednačenja 3:3. Imali su igrači Sloge nekoliko odličnih prilika za gol, ali nedostatak snage i koncentracije u završnici doprineli su da rezultat ostane nepromenjen.

Ekipa Hajdučice odigrala je odličnu utakmicu na gostujućem terenu protiv lidera na tabeli ekipe Dolina iz Padine. Odlično je ekipa iz Hajdučice otvorila utakmicu, napadala, postizala golove i pokazala da ovaj tim ima čime da se pohvali. Kakva utakmica je viđena na terenu u Padini, možda jedno od najboljih koje su hajdučičani odigrali ovog proleća. Zahvaljujući golovima Gužvice i Spasovskog ekipa Hajdučice postavlja konačan rezultat od 2:3 i veliku pobedu na gostovanju. Velika pobeda i važna tri boda za nastavak borbe za opstanak. Velike utakmice su pred nama, a sa ovakvom igrom ekipa Hajdučice može da se nada opstanku u ligi.

U okviru 21. kola Druge južnobanatske lige Istok ekipa Sloge iz Margite na domaćem terenu dočekala je ekipu Banat iz Vršca. Odlična partija Selakovića, Kričković P. i rezerviste Tešića doneli su ekipi Margite pobedu od 3:0 i velika tri boda u borbi za opstanak.

U okviru 12. kola Opštinske lige Alibunar Plandište, ekipa Solunca iz Banatskog Sokolca ostvarila je prvu pobedu u takmičenju na gostovanju ekipi Banat iz Ilandže. Odlična partija donela je Soluncu pobedu od 2:4 i prve bodove ove sezone. Ekipa Naša Krajina poražena je na dostovanju u Dobrici rezultatom 3:0.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.