Radni 1. maj! Radnici “Vodovoda” od jutros postavljaju vodomere za novi bazen u Futogu – “Neka njihova odanost bude inspiracija svima!” (FOTO)

NOVI SAD – Radnici JKP “Vodovod i kanalizacija” Novi Sad praznik rada, 1. maj, provode radno i marljivo.

Kako je objavio direktor preduzeća Uroš Lončar na svom Instagram profilu, oni su od jutros na terenu i postavljaju vodomere za novi bazen u Futogu.

– Prvi maj provodim u Futogu sa kolegama iz JKP “Vodovod i kanalizacija” koji vredno rade na razdvajanju vodovodnog priključka (postavka novih vodomera) za novi bazen u Futogu. Neka njihova predanost bude inspiracija svima nama – napisao je Lončar.

Bazen u Futogu biće jednospratni objekat sa oko 5.000 kvadratnih metara. Sastojaće se od olimpijskog bazena i dva manja, dečija bazena.

U bazenskoj sali će na prvoj etaži biti deo sa teretanom, kao i tribine u dužini olimpijskog bazena, kafić i drugi prateći sadržaji.

Takođe, radiće se i sportski tereni koji će imati dva košarkaška, dva odbojkaška i dva teniska terena, zatim dečije igralište i teretana na otvorenom, a biće obezbeđena i saobraćajna i komunalna infrastruktura.

Vrednost investicije je 1,8 milijardi dinara.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.