logo transparend vojvodina uzivo

Izmena režima saobraćaja u delu Detelinare i Sajmišta

NOVI SAD – Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u utorak, 7. maja 2024. godine, počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka na Trgu 1. maja i u delu Marodićeve ulice, od Ulice sestara Ninković do Trga 1. maja, takođe i u delu oko Pančevačke ulice. 

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme izvođenja radova doći će do zabrane saobraćaja na Trgu 1. maja i u Marodićevoj ulici, od Ulice Novosadskog sajma do Ulice sestara Ninković. Planirani rok za završetak radova je 28. jun 2024. godine.

Radovi u Ulici Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova, planirani rok za završetak radova je 7. avgust 2024. godine.

Za vreme izvođenja radova doći će do zabrane saobraćaja u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. Zabranjuje se saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz pravca Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebelova iz pravca Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz pravca Rumenačkog puta postaju „slepe“ ulice.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.