logo transparend vojvodina uzivo

Nacionalni park Fruška Gora spreman za Prvomajski uranak

NOVI SAD – Sve je spremno za proslavu Prvog maja na Fruškoj gori, istakli su danas gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i predstavnici JP „Nacionalni park Fruška gora“, policije, službe hitne pomoći i vatrogasne brigade.

„Kako su nas izvestili, svi uslovi za sigurnost posetilaca, nesmetano odvijanje saobraćaja i nadzor nad poštovanjem pravila ponašanja u prirodi su obezbeđeni, a svaka neodgovornost biće prijavljena i kažnjena“, rekao je gradonačelnik Novog Sada i dodao da je veoma bitno da se tokom izleta u prirodi, svi ponašaju odgovorno, navodi se u saopštenju grada Novi Sad.

Direktor JP „Nacionalni park Fruška gora“ Živko Cvetković rekao je da je Fruška gora jedno od omiljenih izletišta za Prvomajski uranak gde se očekuje dolazak na desetine hiljada posetilaca.

„Apelujemo na sve izletnike da se pridržavaju reda, da se savesno i odgovorno ponašaju, da vode računa o svojim aktivnostima, posebno u pogledu paljenja vatre u prirodi, da dobro pogledaju šta ostavljaju za sobom, kako ne bi bila ugroženi okolina ili bezbednost. To se svakako odnosi i na ostavljanje smeća. Molimo sve posetioce da pomognu u čišćenju po završetku uranka“, poručio je Cvetković.

Dodao je i da će oko 60 zaposlenih JP „NP Fruška gora“ biti na terenu, uz punktove Hitne pomoći, Policije i Vatrogasne brigade na više lokacija.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.