Završni skup liste “Može i drugačije“ u Majdanpeku

MAJDANPEK – Izborna lista “Može i drugačije“ organizovala je danas završni skup u kampanji za lokalne izbore u Majdanpeku, a nosilac liste i kopredsednik pokreta “1 od 5 miliona“, Martin Bežinarević, pozvao je građane da glasaju za tu listu koja je, kako je naveo, napravila ogromne promene na političkoj sceni u Majdanpeku.

Naveo je da je ideja te liste da se na svaki problem pokaže realno rešenje, ali i da promeni poliitku i da se poštuje čovek, dostojanstvo, zakoni.

“Da se poštuje i ceni radnik, a ne da se tretira kao jeftina radna snaga“, poručio je Bežinarević, navodi se u saopštenju pokreta “1 od 5 miliona“.

Dodao je da kineska kompanija Ziđin mora da poštuje zakone Srbije, radnike i njihova prava i da mora da se stane na put trovanju vazduha, vode i zemljišta.

Kandidatkinja za odbornicu liste “Može i drugačije“ Snežana Todorović rekla je da je Majdanpek postao kolonija, a da građane Majdanpeka niko nije ni pitao da li pristaju na ugovor između Srbije u Kine.

– Čvrsto verujem da Majdanpek i Majdanpečani mogu i drugačije. Bili u selu ili u gradu, imamo ustavno pravo da zivimo zdravo, rekla je Todorović.

Podršku listi “Može i drugačije“ u Majdanpeku dali su pokret “1 od 5 miliona“, Nova stranka, koalicija “Ajmo Ljudi“, kandidat za gradonačelnika Bora ispred Vlaške stranke MOST – Miki Janošević, aktivista i predsednik pokreta Ćale ovo je za tebe – Petar Ðurić.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.