Ruska stranka: Kratko i jasno – NE u NATO!

SRBIJA – Predizborna kampanja u Srbiji polako ulazi u finiš i ostalo je svega sedamnaest dana da političke stranke iznesu svoje programe i zadobiju poverenje birača.  Političke poruke i akteri su raznovrsni, a pažnju svakako skreće Ruska stranka sa zahtevom da Srbija nikada ne pristupi NATO alijansi.

Ruska stranka se oglasila saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

„24. marta 1999. godine NATO zločinci su izvršili agresiju na našu zemlju, mimo svih međunarodnih pravila i bez odluke SB UN. Savezna Republika Jugoslavija je tokom ovog zločina pretrpela stravične gubitke. Preko 2500 civila je izgubilo život tokom napada NATO agresora. Civilni objekti, poput mostova, bolnica, puteva, televizija, rafinerija su sistematski uništavani. Posle 24 godine od ovog zločina, Zapad nam i dalje daje lažna obećanja, Zapad nas i dalje ucenjuje i Zapad nas i dalje finansijski uslovljava. Ruska stranka i celokupan srpski narod ne sme i ne treba da zaboravi i oprosti NATO zločin nad srpskom državom i srpskim narodom. Milica Rakić i mnogobrojna deca koja su stradala tokom NATO bombardovanja su naš zavet. Porast obelilih od karcinoma i broja umrlih od 2000-te godine do danas je porastao za preko 50%, a sve to je direktna posledica NATO bombardovanja osiromašenim uranijumom. Iz tog razloga, podržite Rusku stranku, jer mi sigurno nećemo dozvoliti da Srbija ikada uđe u NATO alijansu i sve ćemo učiniti da naplatimo odštetu od NATO zločinaca“.

Podsećamo, Ruska stranka je stranka nacionalne manjine, koja je podnela kandidaturu za pokrajinske izbore i nalazi se pod rednim brojem 4 pod nazivom Ruska stranka – Srbi i Rusi braća zauvek.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.