Završetak radova u vrtićima „Andrej“ i „Čigra“ (VIDEO)

STANIŠIĆ/ŠIKARA – U cilju poboljšanja uslova za boravak dece, ali i rada zaposlenih, u dva objekta.

Predškolske ustanove „Vera Gucunja“, sprovedeni su višestruki radovi. U pitanju su vrtić „Andrej“ u Stanišiću i vrtić „Čigra“ u Šikari. Povodom završetka istih, Snežana Gazetić Pavošev-direktorka Predškolske ustanove ugostila je zamenicu gradonačelnika Ljiljanu Ticu, članicu Gradskog veća za oblast kulture i obrazovanja Anitu Stojakov i načelnika Odeljenja za obrazovanje Gorana Todorića, te ih sprovela kroz novouređene objekte.

Za radove u ovim vrtićima izdvojeno je oko 4,5 milona dinara, a više o tome šta su radovi obuhvatili rekla nam je zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica.

-U dečijem vrtiću „Andrej“ u Stanišiću, rešen je višegodišnji problem sa grejanjem. Naime, zamenjen je ceo sistem grejanja i pređeno je na centralno grejanje pomoću gasa. Da vodimo računa i da su nam prioritet deca i ustanove obrazovanja dokazuje i objekat u Šikari, gde je kompletno adaptiran unutrašnji prostor, gde su adaptirane radne sobe, sanitarni čvor, kuhinja, spoljna fasada i još mnogo toga u samom objektu, gde će se proširiti kapaciteti i smanjiće se liste čekanja za naše najmlađe polaznike, što nam je i cilj, rekla je Tica.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.