logo transparend vojvodina uzivo

Završeni radovi na asfaltiranju Svetosavske ulice u Rakovcu

BEOČIN – Tokom proteklog vikenda završeni su radovi na asfaltiranju dela Svetosavske ulice u Rakovcu a tim povodom predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je teren i sastala se sa izvođačima radova i razgovarala sa meštanima ovog sela.
Foto: Opština Beočin

Prema njenim rečima Svetosavska ulica u Rakovcu asfaltirana je u dužini od 500 metara a radovi u vrednostiod 10 484 130 dinara su u finansirani iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Foto: Opština Beočin

„Pored asfaltiranja koja Opština realizuje sa ciljem saniranja ulica oštećenih obilnim padavinama koje su nas zadesile u maju mesecu ove godine, u pojedinim mesnim zajednicama radimo i na redovnim održavanjima i obnavljanju puteva i drago mi je što smo u saradnji sa radnicima „Bačkaputa“ uspeli da završimo još jednu ulicu u Rakovcu.

Foto: Opština Beočin

U ovom delu sela se nalazi osnovna škola i vrtić, ambulanta kao i prostorije mesne zejdnice i nadam se da će meštani ovog kraja biti zadovoljni rezultatima i boljim putem. Naš cilj je da građanima obezbedimo ravnomerna ulaganja kako u Beočin grad tako i u okolna sela i korak po korak radimo na tome da nam putevi budu funkcionalniji i bolji. Zahvaljujući podršci koju smo dobili iz Pokrajine imaćemo mogućnost da nastavimo ovim tempom i u ovoj godini realizujemo radove na svim planiranim lokacijama.”, istakla je Janković.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.