Završeni radovi na asfaltiranju Njegoševe ulice u Čereviću

BEOČIN – Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je Njegoševu ulicu u Čereviću u kojoj su završeni radovi na asfaltiranju i tim povodom se sastala sa izvođačima radova i meštanima ovog kraja sa kojima je razgovarala o saniranju posledica nevremena kao i novim ulaganjima u saobraćajnu infrastrukturu koje Opština planira da realizuje do kraja godine.
Foto: Opština Beočin

„Nevreme koje je zadesilo Čerević krajem maja meseca prouzrokovalo je veliku štetu u nekoliko čerevićkih ulica a Njegoševa ulica je jedna od njih.

Foto: Opština Beočin

Opština Beočin je u saradnji sa Pokrajinom obezbedila sredstva za sanaciju najugroženijih područja a radovi na asfaltiranju ove ulice u dužini od 405 metara realizovani su zahvaljujući podršci i pomoći Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj i međuregionalnu saradnju koji je izdvojio 10 393 944 dinara.“ rekla je Janković.

Foto: Opština Beočin

Ona je dodala da je područje opštine Beočin dodatno pogođeno i olujnim nevremenom koje je zadesilo celu Srbiju tokom avgusta meseca ali i da lokalna samouprava radi na iznalaženju rešenja da se posledice ublaže i da se šteta sanira.

Foto: Opština Beočin

„Veoma je važno da se do septembra polako vratimo normalnom životu i da se što pre saniraju ulice jer se završava sezona godišnjih odmora a i đaci se vraćaju u školske klupe.

Foto: Opština Beočin

U Čereviću je takođe ozbiljno oštećena i ulica Branka Radičevića tako da će se u narednim danima i ona završiti i tek onda možemo nastaviti sa planiranim investicijama.“, istakla je Janković.s

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.