Zapečena pastrmka u soja sosu sa povrćem

Odlična ideja da odmorite od mesa.

Sastojci:

3 pastrmke
5 većih krompira
par šargarepa
5 čena belog luka
1 kašičica senfa
1 kašičica soja sosa
2 kašike maslinovog ulja
limunov sok
so, biber po ukusu
suvi peršun

Priprema:

Pomešajte senf, soja sos, sitno iseckan beli luk, so po ukusu, biber, maslinovo ulje 2 kašičice suvog peršuna i sok od jednog limuna.
Svežu pastrmku stavite u vatrostalnu činiju, prelijte marinadu i dodajte iseckano povrće na sitnije kocke. Posolite povrće i u zavisnosti od rerne pecite oko 50 minuta na 220C.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.