Idealno vikend jelo je pred vama.
Sastojci:
500 grama penne testenine
1 crni luk
2 paprike
200 grama pečuraka
1 konzerva paradajz sosa
3 kašika maslinovog ulja
400 grama izrendanog mocarela sira
so, biber
Priprema:
Skuvajte pastu prema upustvu sa kese.
U većoj šerpi na maslinovom ulju, ispržite sitno iseckano povrće. Dodajte paradajz i proceđenu pastu. Začinite i prmešajte. Prepručite u pleh i pospite mocarelom. Pecite još dvadesetak minuta u predhodno zagrejanoj rerni na 200C.
Pročitajte još:
Nutricionistkinja rešava dilemu – koliko jaja smete da jedete nedeljno
Nutricionistkinja Maja Štiklica je za portal Zadovoljna.rs govorila o namirnici o kojoj se dosta polemiše – jajima. Stručnjaci u svetu navode da je za većinu ljudi bezbedno da pojedu do sedam jaja nedeljno, što ispada jedno dnevno, i pominju da je to količina koja neće ugroziti srce. Zadovoljna.rs pitala je Štiklicu da li je to istina ili […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.