Žabalj: Početak projekta rekonstrukcije lokalnih saobraćajnica (FOTO)

asfaltiranje-žabalj
ŽABALJ – Opština Žabalj je ozvaničila početak projekta rekonstrukcije lokalnih saobraćajnica kako bi unapredila infrastrukturu i obezbedila bolje uslove za građane.

Prva faza ove inicijative fokusira se na ulicu Petra Kočića. Vrednost radova za rekonstrukciju ove ulice iznosi 30 miliona dinara.

Ova značajna investicija ima za cilj da poboljša bezbednost saobraćaja i olakša svakodnevno kretanje građana, kao i da doprinese boljem izgledu opštine.

Predsednik opštine Žabalj Uroš Radanović ističe da je ovo samo početak obimnog programa poboljšanja infrastrukture u Žablju:

“Ozvaničili smo početak značajnog projekta rekonstrukcije lokalnih saobraćajnica u Žablju. Ova inicijativa predstavlja konkretan korak ka unapređenju infrastrukture i stvaranju sigurnijeg i komfornijeg okruženja za sve naše sugrađane.Prva faza ovog projekta usmerena je na ulicu Petra Kočića. Svesni smo izazova sa kojim su se građani do sada suočavali u vezi sa stanjem ove saobraćajnice. Zbog toga smo se odlučili za temeljnu rekonstrukciju, kako bismo stvorili optimalne uslove za svakodnevno kretanje i bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Vrednost radova, koja iznosi 30 miliona dinara, svedoči o ozbiljnosti naše namere da transformišemo putnu infrastrukturu u Žablju . Modernizacija kolovozne površine, pružiće nam priliku da podignemo kvalitet života naših građana. Tokom trajanja radova, molim za razumevanje i strpljenje, jer je svaka promena zahtevan proces. Ovaj projekat je samo početak našeg angažovanja na polju infrastrukturnog razvoja. Radujem se budućim fazama ovog projekta, kao i drugim inicijativama koje će doprineti daljem napretku naše opštine. Pozivam sve sugrađane da aktivno prate napredak ovog projekta i daju svoje povratne informacije kako bismo zajedno stvorili bolje uslove za život u Žablju.”

asfaltiranje-žabalj
Foto: facebook.com/ZabaljOpstina
asfaltiranje-žabalj
Foto: facebook.com/ZabaljOpstina
asfaltiranje - žabalj
Foto: facebook.com/ZabaljOpstina
asfaltiranje - žabalj
Foto: facebook.com/ZabaljOpstina
aslatiranje - žabalj
Foto: facebook.com/ZabaljOpstina

Pročitajte još: 

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: