logo transparend vojvodina uzivo

Žabalj: Svečano otvoren novi rezervoar za vodu

žabalj-rezervoar za vodu
ŽABALJ – Danas je u Žabalju otvoren novi rezervoara za vodu.

Otvaranju su prisustvovali i predsednik opštine Uroš Radanović i direktor Vodovoda Žabalj, Radovan Plačkić.

Novi rezervoar, čija je izgradnja deo plana unapređenja vodosnabdevanja, predstavlja ključni korak ka osiguranju stabilnog i pouzdanog snabdevanja pijaćom vodom za građane opštine Žabalj. Rezervoar ima kapacitet koji će značajno doprineti ravnomernoj distribuciji vode i obezbediti dovoljno zaliha čak i u periodima povećane potrošnje.

Na svečanom otvaranju, predsednik opštine Uroš Radanović istakao je značaj ovog projekta za lokalnu zajednicu.

– Današnje otvaranje rezervoara predstavlja konkretan dokaz naše posvećenosti unapređenju infrastrukture i kvaliteta života naših građana. Ovaj rezervoar će osigurati da svako domaćinstvo u opštini Žabalj ima pristup čistoj i pouzdanoj pijaćoj vodi.

Direktor Vodovoda Žabalj, Radovan Plačkić, izrazio je zadovoljstvo završetkom projekta i naglasio tehničke inovacije koje su implementirane.

– Novi rezervoar nije samo veći po kapacitetu, već je i opremljen najsavremenijom tehnologijom za praćenje nivoa vode i održavanje optimalnog pritiska u mreži. Ovo će nam omogućiti bolje upravljanje vodosnabdevanjem i efikasnije reagovanje na eventualne izazove.

Otvorenje rezervoara za vodu predstavlja ključni korak prema unapređenju kvaliteta života i infrastrukture u opštini Žabalj. Građani se sada mogu osloniti na stabilno i pouzdano snabdevanje pijaćom vodom, dok će moderna tehnologija omogućiti efikasnije održavanje sistema.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.