Za srećna lica i puno petica: Zaposleni kompanije Balkan Bet donirali školski pribor ustanovi „Solidarnost“ iz Rume

RUMA – Početak nove školske godine bio je povod da zaposleni u kompaniji Balkan Bet još jednom na delu pokažu svoju humanost i solidarnost sa onima kojima je pomoć potrebna i doniraju školski pribor za najmlađe. Donacija je uručena Ustanovi za pružanje usluga socijalne zaštite „Solidarnost“ iz Rume.

Priliku da u svom radu koriste novi školski pribor imaće deca i mladi sa smetnjama u razvoju koji koriste usluge dnevnog boravka u ovom centru.

„Dobra saradnja sa lokalnom zajednicom u kojoj poslujemo nalazi se visoko na listi prioriteta naše kompanije, i u skladu sa tim realizujemo projekte koji za cilj imaju dobrobit lokalne zajednice i njenih stanovnika“, rekao je Dragiša Kovačević, regionalni menadžer u kompaniji Balkan Bet i dodao:

„Ova humanitarna akcija realizovana je zahvaljujući zaposlenima u kompaniji Balkan Bet sa teritorije cele Srbije koji su donirali školski pribor za decu kojima je pomoć najpotrebnija. Ponosan sam što radim u kompaniji gde zaposleni imaju izražen osećaj za filantropiju i humanost. Ovo je prva akcija ovog tipa koju realizujemo u Rumi, ali sigurno ne i poslednja“.

Donacija u vidu školskog pribora je, pored Rume, uručena u Pirotu i to deci bez roditeljskog staranja i u Beogradu, deci članova Udruženju ratnih vojnih invalida opštine Palilula.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: