logo transparend vojvodina uzivo

Vučević odgovorio Ponošu: Srbija je na putu boljitka, građani imaju posao, plate koje stalno rastu, ne odustaje se od borbe za KiM

Građani imaju posao, plate koje stalno rastu, jer se grade putevi, jer se ne posustaje u borbi za KiM, jer se voli Srbija – izjavio je Vučević.

Ministar odbrane Miloš Vučević odgovorio je na napad i optužbe Zdravka Ponoša i njegovu izjavu vam prenosimo u celosti

– Zdravko Ponoš ponovo iznosi svoje “mišljenje” i prosto moram da mu zahvalim na tome, jer uspešno podseća narod kako se ni u šta ne razume i kako je svakim danom sve slabiji s poimanjem stvarnosti u Srbiji. Gospodin Ponoš tako u najnovijem obraćanju tvrdi da treba “rušiti Vučića” zbog nemačko-francuskog sporazuma, kao da ga je potpisao, a onda ubrzo govori kako se taj sporazum mora poštovati, pa kako ga on ne bi rušio – poručio je Vučević.

Kazao je da odavno nije čuo ovoliko kontradiktornih stavova, kao i da smatra da se Ponoš očigledno zbunio, pa „nije dobro napamet naučio od svojih nalogodavaca šta treba da ispriča“.

– Njemu se očigledno ne dopada što je Vučić daleko bolji od prethodnika, jer ima rezultate iza sebe i izvesnu budućnost ispred sebe, jer građani imaju posao, plate koje stalno rastu, jer se grade putevi, jer se ne posustaje u borbi za Kosovo, jer se voli Srbija – istakao je on i dodao da je Ponoš navikao da je u državi loše, voli haos, glad, kukanje, a da opozicionari vole kad samo oni mogu lepo da žive i „vole da mrze sopstvene korene“.

Poručio je Ponošu da mora da ga razočara jer je Srbija na svom putu boljitka i svakim danom je život u njoj sve bolji.

– A, za razliku od Vas, građani misle svojom glavom, znaju da cene urađeno i ne menjaju stavove u istom dahu! – zaključio je Vučević.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.