Vučević: Danas dišemo kao jedan!

BIJELJINA – Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i njegov zamenik Milan Đurić bili su danas gosti Bijeljine na manifestaciji povodom proslave Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Tim povodom na svom Instagram profilu Miloš Vučević je izjavio: ,,Danas dišemo kao jedan, za jedinstvo i slogu našeg naroda. Samo ujedinjeni možemo koračati u budućnosti, a Dan srpske zastave je dan naše sloge. Živela Srbija, živela Republika Srpska!”.


Vučević je na sinoćnoj manifestaciji „Dani Srpske u Srbiji“ istakao: “U našoj kulturi, u našoj tradiciji, u našoj veri je da volimo svoju braću, da ne diramo tuđe, ali da ne damo na svoje. Zato su sloga i jedinstvo duboko usađeni u našim korenima, i upisani u našim genima. Zato Drina nije granica. Ona je spona srpskog naroda sa obe obale reke”.

Današnjoj ceremoniji u Bijeljini  su pored Vučevića, prisustvovali Njegove svetosti patrijarha srpskog Porfirija, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić, premijeri Republike Srpske i Srbije Radovan Višković i Ana Brnabić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: