Večeras otvaranje izložbe Daniela Ošundara „DOLAZIMO!“ u KS Svilara

NOVI SAD – U Kulturnoj stanici „Svilara“, od 14. do 19. avgusta održaće se izložba Daniela Ošundara pod nazivom „DOLAZIMO!“.

Istoimeni konkurs „DOLAZIMO!“ raspisan je od strane Mreže kulturnih stanica, sa fokusom na Omladinska kulturna stanica OPENS u saradnji sa Omladinski savez udruženja OPENS sa idejom da se predstave umetnici koji do sada nisu imali priliku da steknu svoje mesto na gradskoj umetničkoj sceni.

Danielova izložba je predstavljanje prvog od ukupno 10 projekata mladih umetnika koji će biti predstavljeni u okviru ovog konkursa.

U saradnji sa Šok Zadruga 2 pokrenuli smo i podkast serijal „DOLAZIMO!“. Slušajući i gledajući epizode podkasta, imaćete priliku da upoznate naše izabrane stvaraoce, i da steknete širu sliku o položaju mladog umetnika u današnjem svetu, posebno na novosadskoj umetničkoj sceni.

Odgovore na pitanja o svom stvaralaštvu, ali i stvaralaštvu uopšte, prvi je dao Daniel Ošundaro, master student Akademije umetnosti u Novom Sadu, nigerijskog porekla, koji ujedno i otvara put naše poslednje stanice konkursa, koju čini prikazivanje njihovog rada tokom ovog projekta.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.