logo transparend vojvodina uzivo

Važni datumi za vaše ljubimce – Deveta po redu izložba pasa mešanaca u Limanskom parku i Prihvatilištu- ovo su uslovi takmičenja (FOTO)

JKP “Zoohigijena i Veterina“ Novi Sad i ove godine održava devetu po redu tradicionalnu izložbu pasa mešanaca povodom svetskog dana napuštenih životinja pod nazivom – Izložba pasa mešanaca Novi Sad 2024.

-Dragi prijatelji JKP “Zoohigijena i Veterina Novi Sad”, zvanično objavljujemo nove termine izložbi u Prihvatilištu i Limanskom parku!
Još jednom želimo da Vam se izvinimo zbog otkazivanja prethodne, drago nam je da ste svi razumeli situaciju, i da kao i do sada zaista svi zajedno napravimo jedan prelepi ambijent jer to svi vaši i naši četvoronožni prijatelji to zaista i zaslužuju! Ovaj put ćemo „zarotirati“ dane održavanja, tako da će prvo biti odložena izložba pasa koji privremeno borave kod nas u Prihvatilištu u subotu 27.04.2024.godine sa početkom u 11 časova. Svi ste dobrodošli da dođete i provedete taj dan zajedno sa nama. Predstavićemo pse spremne za udomljavanje, tako i razgovarati sa svima vama o važnosti udomljavanja i odgovornog vlasništva. Budimo svi jedna tim tog dana!!!

-Nedelja 28.04.2024.godine sa nepromenjenom satnicom u 11 časova Limanski park i velika izložba pasa mešanaca u 10 kategorija i tradicionalna izbor za najkeru grada Novog Sada!

VAŽNA NAPOMENA je da svi oni koji su se već prijavili za izložbu, ne moraju to ponovo da čine, već su prijavljeni i dobili su svoje brojeve i potrebno je samo da kada dođu ponove taj broj veterinarima na ulazu! Ali zbog velike zainteresovanosti i zbog svih onih koji nisu stigli, a želeli su na vreme da prijave svoje ljubimce otvaramo od danas ponovo link za prijave koji će važiti do četvrtka 26.04 do 13h. Tako da svi imate dovoljno vreme da učinite to.

Unapred se radujemo druženju sa svima Vama, sem datuma, ništa od satnice programa se nije promenilo, sve ostaje kao i pre, verujemo i sigurni smo da će ova izložba biti najbolja i najmnogobrojnija nego bilo koja do sada što smo imali! Svi zajedno na istom zadatku! Vaš Zoohigijena tim!

Ovde možete pogledati uslove takmičenja, ali i prijaviti vašeg ljubimca.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.