logo transparend vojvodina uzivo

Prijavite svog ljubimca: Deveta po redu izložba pasa mešanaca u Limanskom parku i Prihvatilištu – Ovo su uslovi takmičenja (FOTO)

JKP “Zoohigijena i Veterina“ Novi Sad i ove godine održava devetu po redu tradicionalnu izložbu pasa mešanaca povodom svetskog dana napuštenih životinja pod nazivom – Izložba pasa mešanaca Novi Sad 2024.

-Kao i prethodne godine izložba će trajati dva dana 06.04.2024 u Limanskom parku i 07.04.2024 u našem Prihvatilištu.
Prvi dan izložbe biće posvećen psima koji su imali sreće da pronađu svoje vlasnike i da usreće nove porodice. Kao i lane imaćemo 10 simpatičnih kategorija, koje ćete moći da vidite kasnije u opisu linka, a pobednici istih boriće se za najkeru grada Novog Sada za 2024.godinu. Očekuje nas puno pozitivne energije, poznati žiri, mnoštvo lepih nagrada, dođite da se družimo i da u što većem broju pošaljemo svetu jednu lepu poruku i da uživamo u tom prelepom danu-rekao je za naš portal Milan Kvrgić, šef Prihvatilišta za pse i dodao:

-Drugog dana ćemo imati izložbu naših četvoronožnih prijatelja koji privremeno borave kod nas u Prihvatilištu i traže novi dom. Takođe, pozivamo sve ljude dobre volje i sve one koji imaju želju da postanu ponosni vlasnici novih ljubimaca da nam se pridruže i tog dana, budu deo jedne lepe priče i da zajedničkim snagama probamo da usrećimo što više naših ljubimaca i pronađemo im novi dom.
U nastavku teksta ostavljamo link na koji ćete moći da se prijavite i da vidite uslove koje treba da ispunite da bi ste učestvovali na samoj izložbi. Važna napomena svaki pas može da se prijavi maksimalno u 2 kategorije.

Foto: Gradske info

Kategorije i uslove takmičenja možete pogledati u galeriji ispod.

Ukoliko želite da prijavite vašeg ljubimca, to možete učiniti na ovom linku.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.