Uz prigodne svečanosti podeljeni novogodišnji paketići u Buđanovcima i Vognju

RUMA – Opština Ruma započela je svoju dobro poznatu akciju besplatne podele novogodišnjih paketića, svim mališanima u opštini uzrasta do deset godina.
Foto: Opština Ruma

Deca paketiće dobijaju na kućnu adresu, ali širom opštine odrzavaju se i organizovane dodele novogodišnjih poklona uz prigodnu svečanost i fotografisanje sa Deda Mrazom.

Baš takav slučaj je bio sa dodelom paketića u Buđanovcima i Vognju, gde je u fiskulturnoj sali škole i seoskom Domu kulture, paketićima obradovano više stotina mališana.

Foto: Opština Ruma

Priredbi buđanovačkih i voganjskih đaka i dodeli paketića prisustvovala je i predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković, koja je podsetila da je lokalna samouprava obezbedila 6.000 paketića, 1.000 više u odnosu na prethodnu godinu.

„Sjajne su reakcije i dece i roditelja. Lep gest naše opštine je zaista naišao na dobar prijem. Deca su oduševljena, sa ovim malim znakom paznje smo ih obradovali i ulepšali im praznike“, izjavila je predsednica Ćirić Bošković.

Foto: Opština Ruma

Paketića ima dovoljno za svu decu, Opština Ruma ne zeli da preskoči nijedno dete, te je za vreme trajanja akcije podele paketića roditeljima dostupan i broj telefona 022/478-314, na koji, u slučaju potrebe, mogu dobiti dodatne informacije.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.