Uvek ćete je praviti na ovaj način: Recept za najukusnijuu picu

Obavezno probajte

Sastojci za fil:

60 g zelenih maslina bez košpica
čenj belog luka
60 ml maslinovog ulja
kašičica origana
400-500 g kuvanog krompira
150 g paradajza isečenog na kolutove
100 g sira
krupna morska so

Priprema:

Iseckajte sitno masline. Ogulite beli luk, izgnječite ga i propržite na ulju. Umešajte origano i sklonite sa vatre. Kuvani krompir uzduž isecite na tanke kriške.

Rernu zagrejte na 200 stepeni. Obložite dva pleha papirom za pečenje.

Testo podelite na dva dela i oklagijom istanjite na dva kruga. Stavite ih na plehove i tanko pospite s malo sira.

Odozgo poređajte krompir, paradajz i masline.

Poprskajte uljem, pospite ostatkom sira i pecite u rerni oko 20 minuta. Zatim isprskajte preostalim uljem, pospite morskom solju i garnirajte origanom.

 

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.