logo transparend vojvodina uzivo

Uspešno realizovan Porodični festival „Zdrav život – kultura življenja“ u Zrenjaninu

ZRENJANIN –  Porodični festival „Zdrav život – kultura življenja“ proteklog vikenda održan četvrti put u Zrenjaninu u Plankovom parku.

Idejni tvorci festivala su članovi udruženja građana „Zdrav život“, koji ga karakterišu kao ekološki osvešćen, te s ljubavlju nastavljaju tradiciju očuvanja i oživljavanja zrenjaninskog najstarijeg parka u kome se održava celokupni program.

„Tokom dva dana programa,posetioci su imali mogućnostda nauče nove veštine, probaju drugačije ukuse, čuju zanimljive predavače, slušaju dobru muziku i provedu lep vikend. Ukupno 24 različita sadržaja – radionice,predavanja, panel i koncerti namenjeni odraslima i deci održano je tokom dvodnevnog programa.  Brojni učesnici realizovali su šest radionica za decu, deset radionica za odrasle, tri umetničke radionice, dva predavanja, dva koncerta i jedan panel.Među učesnicima posebno su se istakli profesori i đaci Poljoprivredne škole Zrenjanin i MŠ “Josif Marinković”, poručili su organizatori.

Takođe, napominju da je ukupno učestovalo 60 izlagača, 200 učesnika i 2000 posetilaca

Festival je održan pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina i Turističke organizacije Grada Zrenjanina, a Organizatori su udruženje građana „Zdravživot“ i Kulturni centar Zrenjanina.

 

 

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.