logo transparend vojvodina uzivo

Uskoro dva nova Javna konkursa u Somboru

gradsko veće sombor
SOMBOR – Gradsko veće Grada Sombora održalo je 214. sednicu, na čijem Dnevnom redu se našlo 10 tačaka.

Između ostalog, usvojen je Predlog za raspisivanje Javnog konkursa za sufinansiranje projektnih aktivnosti od značaja za unapređenje i razvoj starih i umetničkih zanata na teritoriji Grada. Pravo učešća na Javnom konkursu imaju učesnici koji ispunjavaju sledeće uslove: da su upisani u registar Agencije za privredne registre ili drugi nadležni registar, kao i da imaju sedište odnosno registrovan ogranak na teritoriji lokalne samouprave, da poseduju sertifikat, da nisu nelikvidni, da nije pokrenut stečajni postupak i postupak likvidacije, da su registrovani pre 1. januara 2024. godine i da obavljaju poslove sadržane u Pravilniku o određivanju poslova koji se smatraju starim i umetničkim zanatima, odnosno poslovima domaće radinosti, načinu sertifikovanja istih i vođenju posebne evidencije izdatih sertifikata.

Takođe, usvojen je i Predlog za raspisivanje Javnog konkursa za sufinansiranje projektnih aktivnosti od značaja za unapređenje i razvoj ženskog preduzetništva na teritoriji Grada Sombora. Pravo učešća imaju učesnici koji ispunjavaju sledeće uslove: da su upisani u registar Agencije za privredne registre ili drugi nadležni registar, kao i da imaju sedište odnosno registrovani ogranak na teritoriji grada Sombora, osnivač i zakonski zastupnik žena, da nisu nelikvidni, da nije pokrenut stečajni postupak i postupak likvidacije i da su registrovani pre 1. januara 2024. godine.

Na 214. sednici, Gradsko veće je prihvatilo ponudu JKP „Čistoća“ Sombor za sanaciju divljih deponija na poljoprivrednom zemljištu na katastarskim opštinama Gakovo i Sombor 2.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.