U Ruskom Selu održan turnir u basketu „tri na tri“

KIKINDA –  U dvorištu Osnovne škole „Gligorije Popov“ u Ruskom Selu treći put je organizovan turnir u basketu „tri na tri“.

Prvo mesto osvojio je „3×3 Grad Kikinda”, druga pozicija pripala je ekipi „3×3 Kruna“, dok je treće mesto zauzeo tim „3×3 Bukovac“. Događaju su prisustvovali gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Dragan Pecarski i Jelena Čudanov, predsednica Sportskog saveza Kikinda.

Foto: Vojvodina uživo

Grad Kikinda i Sportski savez grada uvek će podržavati sportske manifestacije, naročito one koje su organizovane van gradske sredine.

Foto: Vojvodina uživo

„Kao i svake godine, sve je organizovano na vrhunskom nivou. Drago mi je što smo svi bili u prilici da gledamo dobar basket. Lepo je što sport živi i u našim selima“, rekla je predsednica Sportskog saveza Kikinde Jelena Čudanov.

Foto: Vojvodina uživo

Na turniru je učestvovalo 15 ekipa, što je i rekordan broj prijavljenih timova od kad se turnir organizuje.

„Ekipe su došle iz Zrenjanina, Banatskog Karađorđeva, Kule, Novog Sada i svih krajeva Vojvodine. Ovogodišnja organizacija potvrđuje da turnir ima lepu perspektivu i da će i narednih godina sve biti na višem nivou“, istakao je predsednik Saveta Mesne zajednice Rusko Selo Dušan Marjanović.

Foto: Vojvodina uživo

Organizaciju je pohvalio i pobednički tim, koji su činili Saša Vuksanović, Igor Todor i Luka Stefanović.

„Sve je bilo na vrhunskom nivou. Sudije su bile korektne, a atmosfera sjajna“, izjavio je Igor Todor.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: