Ekipa „3×3 Vrbas“ pobednik turnira u basketu tri na tri „Kikinda 2023“

KIKINDA – Na Gradskom trgu održan je turnir u basketu tri na tri „Kikinda 2023“. Na takmičenju je učestvovalo 16 ekipa, a najbolji je bio tim „3x3Vrbas“.
Foto: Vojvodina uživo

Drugo mesto zauzela je ekipa „Grad Kikinda“, dok je treće mesto pripalo „Kruni“ iz Zrenjanina. Turnir je organizovao Sportski savez Kikinde, pod pokroviteljstvom grada Kikinde, a događaju je prisustvovao gradonačelnik Nikola Lukač sa saradnicima.

Foto: Vojvodina uživo

Organizatori su za najbolje ekipe obezbedili novčane nagrade. Tako je provoplasirani tim osvojio 150 hiljada dinara, a vicešampioni 70 hiljada dinara. Tim koji je zauzeo treće mesto osvojio je 30 hiljada dinara.

Foto: Vojvodina uživo

„Morali smo neke ekipe i da odbijemo, jer je zaista bilo veliko interesovanje za turnir. Iza timova je naporan dan, ali su sugrađani mogli da uživaju sve vreme i uvek je bilo gledalaca na utakmicama. Drago mi je što su Sportski savez Vojvodin i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu obezbedili teren na kojem se igralo, a mi kao domaćini možemo da budemo zadovoljni“, istakla je predsednica Sportskog saveza Kikinde Jelena Čudanov.

Pobednički tim zadovoljan je organizacijom turnira u Kikindi.

Foto: Vojvodina uživo

„Svidelo nam se sve od početka do kraja. Ispunili smo svoja očekivanja da osvojimo prvo mesto. Imponuje mi priznanje za najboljeg igrača, ali ovo je ipak timski uspeh“, rekao je najbolji igrač turnira i član pobedničkog tima „3×3 Vrbas“ Dejan Janjić.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.