U petak 49. Novosadski noćni bazar

NOVI SAD – Novosadski noćni bazar, 49. po redu, biće održan u petak, 4. avgusta, od 18 do 24h, na Ribljoj pijaci u Novom Sadu. I na ovom bazaru, svima koji vole naš Bazar pripremamo najkvalitetniju ponudu naših izlagača i najbolju zabavu u gradu!

Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, duže od PET godina pružamo mogućnost, svima koji to žele, da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača.

Novosadski noćni bazar redovna je manifestacija, svakog prvog petka u mesecu. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po
događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer prostor ne može da isprati interesovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.

Pozivamo vas da događaj najavite i budete sa nama u petak, 4. avgusta, na Ribljoj pijaci od 18 do 24h! Čekamo vas na Bazaru!

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je Marija Radojčić (065/8135748), imejl adresa je office@nocnibazar.rs, a internet prezentacija je na www.nocnibazar.rs.

Ova vest je deo projekta “Novi Sad na dlanu” koji je sufinasirao Grad Novi Sad. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Novog Sada koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.