logo transparend vojvodina uzivo

U Pančevu održan drugi Oldtajmer skup

PANČEVO – U Pančevu je održan drugi Oldtajmer skup, ispred Narodnog muzeja na Trgu Kralja Petra I. Za sve učesnike je tom prilikom organizovana i besplatna poseta Narodnom muzeju u Pančevu.

Grad Pančevo drugi put je bio domaćin revijalnog Oldtajmer skupa koji je održan u samom centru grada, na Trgu Kralja Petra I ispred Narodnog muzeja. Organizatori skupa iz Mini-klasik kluba Pančevo zadovoljni su odzivom učesnika za manifestaciju, na kojoj se pojavio veliki broj učesnika iz naše zemlje, ali i iz inostranstva.

Gradonačelnik grada Pančeva Aleksandar Stevanović otvorio je ovu manifestaciju, a zatim i obišao izložene eksponate.

 

Foto: Grad Pančevo

“Jako je lepo biti danas ovde sa vama na drugom Oldtajmer skupu, koji je već sada pokazao da će u budućnosti postati još jedna od mnogobrojnih tradicionalnih manifestacija koje se održavaju na teritoriji grada Pančeva. Izuzetna mi je čast što mogu da budem deo ovakve manifestacije. Pančevo, grad sa bogatom istorijom i kulturom, danas je ponosni domaćin ovog događaja koji okuplja entuzijaste i kolekcionare. Oldtajmer skup nije samo prilika da se vide prelepa i jedinstvena vozila, već i prilika za druženje i razmenu iskustava. Grad Pančevo će u budućnosti, kao i do sada, nastaviti, da podržava manifestacije u našem gradu. Nadam se da će se skup oldtajmera, kao jedna od najzanimljivijih i možda najatraktivnija manifestacija i u budućnosti održavati u našem gradu, dugi niz godina. Zahvaljujem se svima koji su doprineli organizaciji ovog skupa, organizatorima i učesnicima koji su dovezli svoje prelepe automobile, jer vaš trud i posvećenost čine ovaj događaj posebnim, što pokazuje veliki broj posetilaca. Drage Pančevke i Pančevci i mnogobrojni gosti želim vam da uživate, pre svega u ovim prelepim automobilima, ali i u svemu onome što su organizatori danas pripremili za vas. Hvala svima što ste došli da zvanično proglasimo manifestaciju otvorenom!”, rekao je Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva.

 

Foto: Grad Pančevo

 

Direktor Turističke organizacije grada Pančeva Srđan Nikolić rekao je da ovakve manifestacije izuzetno znače i doprinose promociji turističke ponude Pančeva.

“Mi kao Turistička organizacija možemo da obećamo da ćemo ovakve manifestacije imati još više u narednom periodu, i da ćemo ovakve manifestacije uvek podržavati. To su manifestacije koje dovode veliki broj posetilaca u naš grad koji ima čime da se ponosi, ima šta da pokaže, i ima to zadovoljstvo da ugosti ove divne ljude”, rekao je Srđan Nikolić, direktor TOP-a.

Predsednik Mini-klasik kluba Pančevo Srđan Bogavac, ističe da je presrećan celokupnom posetom i odzivom za ovu manifestaciju.

“Presrećan sam posetom i svime ovime što se danas dešava. Ovde ima više od 90 izloženih automobila, raznih kategorija i raznih stanja, i stvarno je prelepo, dobri ljudi i dobro raspoloženje, to je najvažnije”, rekao je Srđan Bogavac.

Tokom trajanja manifestacije muziku je puštao DJ Rescobar.

Organizatori skupa dodelili su nagrade u šest kategorija, od kojih je jedna bila od publike, dok je ostale dodelio stručni žiri.

 

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.