logo transparend vojvodina uzivo

U Novom Sadu se gradi – Bulevar kneza Miloša uskoro neprepoznatljiv (FOTO/VIDEO)

NOVI SAD – Grad Novi Sad, pristupio je radovima na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na Bulevaru kneza Miloša, od ponedeljka 14. avgusta, a prema planiranoj dinamici planirano je da traju do 22. oktobra 2023. godine.
Foto: Gradske Info

Kako bi se u što manjoj meri remetili saobraćajni tokovi na Bulevaru, radovi će se realizovati fazno, po deonicama, tako da u svakom momentu bude prohodna po jedna kolovozna traka.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova. Javnost će blagovremeno biti obaveštena o tome na kojim deonicama i u kom periodu se izvode radovi kako bi se, radi sprečavanja gužvi u saobraćaju, izbegavao ovaj putni pravci i koristila alternativna rešenja.

Foto: Gradske Info

Alternativni pravci su ulice Bulevar Evrope, Bate Brkića i Somborska rampa. Radovi se izvode u okviru Programa održavanja objekata putne privrede, sa ciljem poboljšanja uslova za bezbednije i lakše odvijanje saobraćaja, naročito na glavnim i izrazito frekventnim saobraćajnicama.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.