logo transparend vojvodina uzivo

Počinju radovi na Bulevaru kneza Miloša

NOVI SAD – Grad Novi Sad, pristupiće radovima na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na Bulevaru kneza Miloša, od ponedeljka 14. avgusta 2023. godine na saobraćajnici koja predstavlja državni put .

Ovi radovi će trajati prema planiranoj dinamici od 14. avgusta 2023. do 22. oktobra 2023. godine.

Kako bi se u što manjoj meri remetili saobraćajni tokovi na Bulevaru, radovi će se realizovati fazno, po deonicama, tako da u svakom momentu bude prohodna po jedna kolovozna traka.

Prva faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe  u Novom Sadu, (bez raskrsnice) Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Druga faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, u Novom Sadu, uključujući i raskrsnicu Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Treća faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, u Novom Sadu, (bez raskrsnice) Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Četvrta faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, u Novom Sadu, uključujući i raskrsnicu Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena o tome na kojim deonicama i u kom periodu se izvode radovi kako bi se, radi sprečavanja gužvi u saobraćaju, izbegavao ovaj putni pravci i koristila alternativna rešenja.

Radovi se izvode u okviru Programa održavanja objekata putne privrede, sa ciljem poboljšanja uslova za bezbednije i lakše odvijanje saobraćaja, naročito na glavnim i izrazito frekventnim saobraćajnicama.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.