Turistička organizacija opštine Kovin predstavlja se na Sajmu u Beogradu

KOVIN – Večeras je u Beogradu počeo 44. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, a u okviru njega predstavlja se i Turistička organizacija opštine Kovin.

Divna Kirilov, direktorka TOO Kovin kaže da se i ove godine predstavljaju na zajedničkom štandu TO Vojvodine sa više drugih turističkih organizacija iz nekoliko lokalnih samouprava.

“Posetioci našeg štanda saznaće kako to izgleda zaploviti Dunavom u plovilu koje izgledom verno podseća na šajku, drveno, brzo i okretno plovilo iz perioda 17. veka. Predstavićemo i dva Specijalna rezervata prirode “Deliblatsku peščaru” i “Kraljevac””, kaže Divna Kirilov.

 

 

Po otvaranju Sajma turizma predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je izlagače i upoznao se sa ovogodišnjom turističkom ponudom izlagača.

Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, 44. Međunarodni sajam turizma, pod sloganom „Kad je odmor nije teško“ održava se od 23. do 26. februara.

Predstaviće se oko 350 izlagača iz 33 države, među kojima je i 8 novih država sa afričkog kontinenta. Zemlja partner 44. Sajma turizma je Narodna Republika Kina, sa kojom Srbija ima izvanredne partnerske odnose u mnogim oblastima. Ovogodišnji sajam biće prilika da se, uz pomoć i podršku Ministarstva za turizam i omladinu Srbije, unapredi turistička razmena.

 

 

Sajam se, poput samog turizma prilagođava turističkim prilikama i poslovnoj klimi i potražnji, kako bi se zadovoljila neprekidna želja ljudi za putovanjima i traganje posetilaca za nekom drugom vrstom izazova i drugačije vrste odmora.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.