Svi ste isti! Pogledajte istoriju srpske opozicije u fotografijama! (VIDEO)

Svi oni su međusobno veoma prisni, o čemu svedoče brojne fotografije na kojima su nasmejani i na kojima se grle, ljube, pa čak i pevaju.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji najbolje objašnjava da među NATO opozicijom u Srbiji nema baš nikakve razlike, bilo da je u pitanju prozapadno orijentisana opozicija ili tzv. „desničarska“, odnosno lažne patriote.

Kako se može videti na snimku, svi oni su međusobno veoma prisni, o čemu svedoče brojne fotografije na kojima su nasmejani i na kojima se grle, ljube, pa čak i pevaju.

Video možete pogledati OVDE.

Tako se može videti lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić sa Mlađanom Dinkićem dok su bili u istoj partiji, G17+, zatim Aleksić sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Srbije Borisom Tadićem, liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem, dok je preletač Miki bio član te partije…

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, pre nego što je postala desna ruka Dragana Đilasa, bila je u Ligi socijaldemokrata Vojvodine koju je predvodio Nenad Čanak, zatim u Novoj stranci kod Zorana Živkovića.

Zanimljivo je da se sa Živkovićem srdačno pozdravljao i predsednik Nove demokratske stranke Srbije i lažni patriota sa francuskim državljanstvom, Miloš Jovanović. Međutim, Miloš Francuz se isto tako „slizao“ sa tzv. desničarima iz Zavetnika i Dveri, Milicom Đurđević Stamenkovski i Boškom Obradovićem.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: