Subotica: Rukometaši Spartaka osvojili bod u Sivcu

rk spartak
SUBOTICA – Rukometaši Spartaka osvojili su bod u Sivcu u utakmici 11. kola Super B lige. Meč Sivac 69 – Spartak završen je rezultatom 38:38 (19:19). 

Subotičani su u poslednju ovogodišnju utakmicu ušli oslabljeni bez Milana Potpare i Živkovića koji su se povredili, i po prikazanoj igri u Sivcu puno su nedostajali u timu. Postignuto je puno golova (76 na utakmici) što je znak da se igrala slabija odbrana što je odgovaralo domaćinu. Tokom cele utakmice ni jednan ekipa nije uspela da stvori veću rezultatsku razliku, Spartak je u finišu meča često imao gol viška, međutim u poslednjem napadu domaćini su poravnali i osvojili vredan bod.

Poveo je Sivac sa 1:0, da bi Spartak uzvratio i u 8. minutu golom Stevovića preokrenuo na 5:6. Domaćini su sredinom prvog poluvremena napravili mini seriju od 5 uzastopnih golova te stigli do najveće prednosti od 15:11 u 21. minutu. Odgovorio je Spartak istom merom i nakon pogotka Spreme poravnali su na 16:16 u 26. minutu. Usledila je rezultatska klackalica do isteka 30. minuta te je poluvreme završeno sa rezultatom 19:19.

U prva tri minuta nastavka Sivac je postigao tri gola te poveo sa 22:19. Samo tri minuta kasnije ponovo je rezultat bio izjednačen, 22:22. U poslednjih deset minuta ekipe su ušle poravnate, 31:31. Tri minuta kasnije Momić postiže gol za vodstvo Spartaka od 32:35. Umesto da reše pitanje pobednika, Subotičani su dozvolili da domačin postigne tri gola u nizu za 35:35 u 56. minutu. Do kraja utakmice igralo se gol za gol, Spartak j esvaki put poveo a Sivac izjednačio. Tako je bilo i u poslednjem minutu. Spartak preko raspoloženog Radosavljevića dolazi do vodstva od 37:38, međutim Čabai poravnava pa su ekipe podelile bodove.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: