Subotica: Otvoren Javni poziv za privatne vrtiće

deca-vrtic
SUBOTICA – Nakon što je nedavno usvojena odluka o tome da će Grad Subotica sufinansirati boravak dece u privatnim predškolskim ustanovama sa po 10.000 dinara, danas je objavljen i Javni poziv predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice za dostavljanje prijava za zaključivanje ugovora o učešću Grada u naknadi dela troškova boravka dece u privatnim predškolskim ustanovama.

Pravo učešća imaju sve privatne predškolske ustanove sa teritorije Subotice, koje poseduju akt o verifikaciji, koje je izdalo nadležno ministarstvo. Uz popunjeni obrazac prijave, potrebno je priložiti i rešenje o verifikaciji ustanove, rešenje o upisu u sudski registar i potpisan i overen cenovnik usluga za radnu 2023/2024. godinu.

Prijave se podnose do 18. avgusta u Gradskom uslužnom centru. Prijave se mogu podnositi i nakon objavljivanja spiska privatnih predškolskih ustanova koje ispunjavaju uslove za zaključivanje ugovora, odnosno kada privatna predškolska ustanova ispuni uslove iz Javnog poziva, kada će Sekretarijat za društvene delatnosti izvršiti ažuriranje spiska verifikovanih privatnih vrtića.

Detaljnije informacije dostupne su na sajtu Grada, u odeljku konkursi.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: