Subotica: Oko sedamdeset izlagača i bogata ponuda

Božićni vašar
SUBOTICA – U toku su završne pripreme za jedanaesti Zimski vašar „Winterfest“, koji će se od 05. decembra 2022. do 08. januara 2023. godine održati u centru Subotice.

Ova tradicionalna manifestacija će okupiti više od sedamdeset učesnika iz regiona i drugih delova zemlje koji će Subotičanima i gostima grada ponuditi veliki izbor božićnih i novogodišnjih poklona, rukotvorina, kuvanog vina, domaće hrane i gastronomskih specijaliteta ovog kraja.

“Zimski vašar je tokom protekle decenije postao deo božićne i novogodišnje praznične atmosfere Subotice i svojevrsna turistička atrakcija. Sve pripreme za organizaciju su u završnoj fazi i teku po planu koji smo napravili.”, kaže Aleksandar Aleksić, direktor JKP „Subotičke pijace“.

Svečano otvaranje „Winterfesta“ je zakazano za 5. novembar 2022. godine, a štandovi izlagača će biti otvoreni svakog dana od 00:09 – 21:00 h.

Zimski vašar “Winterfest” organizuje Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“ u saradnji sa lokalnom samoupravom Grada Subotica.

 

 

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: