Subotica: Džudisti Spartaka uspešni na dva takmičenja

SUBOTICA – Džudisti Spartaka proteklog vikenda učestvovali su na dva takmičenja, u subotu 23. septembra na Međunarodnom turniru Red Star Kup koji je održan u Beogradu a u nedelju 24. septembra na Prvenstvu Vojvodine koje je održano u Stepanovićevu. 

Na Međunarodnom turniru Red Star Kup koji je održan u Sportskom centru Šumice uz prisustvo oko 500 takmičara Spartak je predstavlja malobrojna ekipa. Najbolji rezultat od subotičana ostvario je Veljko Borojević koji je osvojio prvo mesto u kategoriji do 73kg. Ekipu vodio Milan Bogić.

Dan kasnije u nedelju 24. septembra mladi džudisti Spartaka takmičili su se na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire i pionirke koje je održano u  Stepanovićevu. Mladi Subotičani osvojili su sedam medalja u konkurenciji 188 takmičara iz 29 klubova. Spartak je na ovom Prvenstvu bio najmasovnija ekipa.

Bronzane medalje osvojili su Luka Milić i Relja Žagar do 30 kg, Nikola Rašović do 34 kg, Jovana Bogić do 40 kg , Anđela Radaković do 44 kg(sekcija Bajmok), Maksim Muhadinović do 46 kg, Marko Lovaš preko 66 kg.

Svi takmičari ostvarili su plasman na Prvenstvo Države koje će se održati sledećeg vikenda u Beogradu.

Ekipu predvodili treneri: Milan Bogić i Vladimir Tanasković.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: