Subotica: Akva park privlači veliki broj gostiju (FOTO)

akva park-palić
SUBOTICA – Akva park na Paliću otvoren je 15.septembra i  za prvih šest dana rada imao je oko 800 posetilaca.

Objekat je posetiocima dostupan svakog dana od 10 do 18 časova. Osnovna ulaznica omogućava pristup bazenima, ležaljkama i toboganima, dok se korišćenje sauna i slane sobe dodatno naplaćuje.

„S obzirom da je letnja sezona završena, gostima je na raspolaganju unutrašnji deo, tu imamo četiri bazena, dva hidromasažna, jedan termalni i jedan dečiji i u funkciji su dva tobogana, jedan je za odrasle, a drugi je dečji. Značajan segment je i velnes centar, koji se dodatno naplaćuje i tu su na raspolaganju tri saune sa različitim temperaturama i dva parna kupatila sa različitim nivoima vlažnosti i slana soba“ – navodi direktor „Elitte Palić“, Goran Radanović.

Kapacitet objekta je 300 gostiju, a dosadašnjom posetom su kažu zadovoljni. Svi posetioci su na izlazu mogli da kažu svoje utiske, što će kao povratna informacija reći upravljaču šta je ono što može da se menja. Plan je da se u narednom periodu objekat obogati dodatnim mobilijarom, kao i ugostiteljskim delom, odnosno kuhinjom i stolovima za ručavanje.

„Cenovnik i radno vreme će važiti do kraja godine, s tim što mogu da kažem da je interesovanje i potražnja za kasne sate malo veća i da ćemo možda uspeti da malo produžimo radno vreme u saglasnosti sa preduzećem „Park Palić“ ”.

Odluku da zakupe Akva park iz rukovodstva „Elitte Palića“ pojašnjavaju kao logičnu  – već trideset godina su vodeći turistički operater na Paliću, a pored dva hotela i dva restorana ponuda je sada upotpunjena u važnom segmentu koji je nedostajao.

„Ova značajna investicija države u turizam na severu Srbije doprinela je aktraktivnosti destinacije i interesovanju turista da dođu na više dana, što će mnogo značiti za turizam na Paliću. Rekao bih da smo otvoreni za saradnju sa svim turističkim akterima kako bismo zajedno ostvarili još bolje rezultate“ – zaključio je Radanović.

akva park-subotica
Foto: Vojvodina uživo
akva park-subotica
Foto: Vojvodina uživo
akva park-subotica
Foto: Vojvodina uživo
akva park-subotica
Foto: Vojvodina uživo

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: