Šta je uzrok smrti Ane Bulatović? Policajci razvalili vrata i pronašli je mrtvu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Beograd – Policija je dan posle ubistva Branka Bulatovića saopštila da je napravljen foto-robot ubice, ali niko nikad nije uhapšen.

Ana Bulatović (38), ćerka nekadašnjeg generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Branka Bulatovića, nađena je juče mrtva u jednom stanu u Beogradu, a uzrok smrti je, za sada, misterija.

Kako saznaju mediji, Ana se izvesno vreme nije javljala prijatelju na telefon, pa je on to rekao njenoj porodici.

Kada se ni njenim najbližim nije javila na telefon, nastala je panika. Oni su pozvali policiju i uputili je na adresu gde živi. Policajci, koji su odmah otišli na lice mesta, morali su da razvale vrata. Kada su ušli u stan zatekli su Bulatovićevu bez znakova života, ali još uvek se ne zna da li je imala neke povrede – objašnjava izvor blizak istrazi.

Forenzičari su odmah počeli s traženjem otisaka po stanu i otkrivanjem drugih tragova koji će im pomoći u razotkrivanju Anine smrti. Policija još uvek ispituje da li je reč o nasilnoj ili prirodnoj smrti, odnosno da li je pretrpela srčani udar.

S druge strane, smrt njenog oca Branka Bulatovića nije rasvetljena ni posle 17 godina.

On je 26. marta 2004. u prepodnevnim časovima upucan na Terazijama dok je ulazio u zgradu gde su bile smeštene kancelarije Fudbalskog saveza.

Njemu je tada prišao nepoznati napadač i ispalio mu hitac u glavu, a onda pobegao. Bulatović je odmah prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, ali je preminuo iste večeri.

Njegova ćerka Ana svojevremeno je opisala taj, najcrnji dan u životu.

– Bilo je 10.30 ujutru. Mama je odjednom viknula: “Pucali su na Batu. Kažu da je ranjen.” Bila sam u šoku, šta drugo… I brat se skamenio, imao je samo 14 godina. Odmah smo se uputili ka Urgentnom centru. Dok su se lekari borili za Batin život, otišla sam u Crkvu Svete Petke. Osetila sam potrebu da se pomolim Bogu. Usledilo je 12-13 sati neizvesnosti. A onda, oko ponoći, muk. Lekari su se okupili, ništa nisu morali da nam kažu – prisetila se ona.

Policija je dan posle tog zločina saopštila da je napravljen foto-robot ubice, ali niko nikad nije uhapšen. Očevici su napadača opisali kao 40-godišnjaka, visokog oko 180 centimetara, a Ana je jednom prilikom izjavila da ih je taj lik proganjao.

– Verovali smo da će na osnovu foto-robota biti otkriven ubica. Taj izgled, kapica, bradica… Često nam je ta slika pred očima. Samo, mnogo nas više interesuje ko je naručilac ubistva. Taj foto-robot je samo plaćenik – rekla je ona.

Nesrećnog Batu su nakon napada pronašli zaposleni u sSavezu, ali nisu ni slutili šta se desilo.

Pomislili su da je pao jer mu je pozlilo, pa su tek nakon dolaska Hitne pomoći i policije shvatili da je upucan.

Tagovi:

Pročitajte još: