logo transparend vojvodina uzivo

Sombor: Nastavlja se ulaganje u nova dečija igrališta (FOTO) (VIDEO)

Sombor igraliste
SOMBOR – Kao jedan od prioriteta lokalne samouprave jeste ulaganje u nova dečija igrališta.

sombor-igralište
Foto: 025.rs

U vezi sa tim, predstavnici Grada Sombora, na čelu sa gradonačelnikom, Antoniom Ratkovićem, obišli su danas dve lokacije-kod prodavnice „Aman“, gde je postavljena nova trambolina, koja se sastoji od šest delova, odnosno polja, na kojima deca mogu da se igraju i naseljeno mesto Bezdan, gde je izgrađeno potpuno novo dečije igralište sa sedam sprava. Više o radovima, ali i o planovima za naredni period rekao nam je i sam gradonačelnik, Antonio Ratković.

sombor-igralište
Foto: 025.rs

„Zajedno sa saradnicima i predstavnicima mesnih zajednica obišao sam nova dečija igrališta kod „Amana“, gde je pored novog mobilijara, postavljena i nova trampolina za naše najmlađe sugrađane. Postavljena je takođe i rasveta, kako bi igrališta koja su postavljena bila bezbednija i kako bismo ih svi zajedno sačuvali. Takođe, u naseljenom mestu Bezdan postavljeno je novo dečije igralište. Ovde se okupljao veliki broj dece i na inicijativu roditelja i Saveta Mesne zajednice, odlučili smo se i da ovde postavimo još jedno dečije igralište, a do kraja godine nas očekuje dopuna mobilijara u Gakovu, u Nenadiću, u Šumadijskoj ulici, tako i postavljanje još novih dečijih igrališta u samom gradu“, rekao je Ratković.

sombor-igralište
Foto: 025.rs

Takođe, on je istakao da će Grad Sombor i u narednom periodu izdvajati sredstva u budžeti za nabavku novih urbanih mobilijara, a sve sa ciljem da se omogući najmlađim sugrađanima da svoje slobodno vreme provode na otvorenom.

sombor-igralište
Foto: 025.rs

„Srce nam je puno kada vidimo da su ova dečija igrališta prepuna naših mališana i svakako da smo svi zajedno uradili jedan dobar posao kada smo se odlučili da postavimo novo dečije igralište“, zaključio je gradonačelnik Sombora.
Izvođač radova je Javno komunalno preduzeće „Zelenilo“ Sombor.

sombor-igralište
Foto: 025.rs
sombor-igralište
Foto: 025.rs
sombor-igralište
Foto: 025.rs

Pročitajte još:

 

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Sve je to lepo i za pohvalu,ali kome treba da se obratimo za nove klupe i ljuljaske ispred zgrade ,,Tijana,,..plavi Kalos.Sve je dotrajalo i polomljeno..

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.