Sombor: Apatinska „Mladost“ startuje protiv ekipe iz Stapara

lopta-fudbaler
SOMBOR – Somborski predstavnici u Vojvođanskom „Severu“, ovog vikenda, otvaraju novu takmičarsku sezonu.

Prošlogodišnji srpskoligaš iz Stanišića, od ovog leta, nastupa u četvrtom fudbalskom rangu pod novim imenom „Ravangrad 2018“. Ekipa će nastupati na Gradskom stadionu u Somboru i činiće je uglavnom igrači iz omladinskog pogona „Radničkog 1912“.

U prvom kolu, mladi somborski sastav dočekuje „Radnički 1905“. Ekipa iz Bajmoka je prošlog leta, putem licitacije, izborila pravo nastupa u ovom rangu takmičenja. Kao debitanti ostavili su više nego upečatljiv utisak. Prošlogodišnji šampionat završili su na četvrtom mestu sa 49 skupljenih bodova.

Čonopljanska „Sloga“ na startu gostuje u Subotici ekipi „Bačke 1901“. Oba tima iza sebe imaju dobru prošlogodišnju sezonu. Čonopljanci su završili na petom, a Subotičani sedmom mestu. Gosti su favoriti s obzirom na činjenicu da su zadržali veliku većinu igrača i da su tokom prvog dela prelaznog roka doveli nekoliko odličnih pojačanja i gotovo sigurno će biti veliki favoriti za prvo mesto. U poslednjoj pripremnoj utakmici su „deklasirali” somborski „Radnički“ sa 6:1. Treći naš predstavnik gostuje u obližnjem Apatinu. Očekuje se odlična utakmica. Oba tima su tokom leta pojačali sastave i iza sebe imaju solidne rezultate tokom priprema. U međusobnom duelu, tokom leta, Staparci su slavili sa 4:0. Međutim, to ništa ne znači. Kako saznajemo, „Hajduk“ će biti oslabljen, nastupiće bez četiri – pet igrača koji su se povredili tokom priprema.

Svi mečevi počinju u 17 časova.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: