Sombor: Do 3. septembra prijave za licence UEFA „C“ i UEFA „B“

trener-fudbal
SOMBOR – Fudbalski savez Vojvodine objavio je Konkurs za edukaciju fudbalskih trenera za UEFA „C” i UEFA „B” licencu. Kako se navodi, svi zainteresovani kandidati imaju mogućnost da se prijave za polaganje do 3. septembra.

Prijava, kao i sva neophodna dokumenta (izjava o nekažnjavanju i biografija) podnose se elektronskim putem na mejl adresu: treneri@fsv.rs. Svi kandidati koji su zainteresovani za sticanje zvanja fudbalskog trenera sa UEFA „C“ licencom + Nacionalnom golmanskom licencom su i dalje u mogućnosti da se prijave za edukaciju koju organizuje FSV u saradnji sa CEFT FSS, a po standardima UEFA.

Pored opštih uslova kandidat treba da ispunjava i posebne uslove:

  • minimum 6 godina igranja seniorskog fudbala bilo kog stepena takmičenja (overena potvrda iz kluba)
  • ili posedovanje nacionalne „C“ licence
  • ili diploma Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje (usmerenje fudbal)

Kada je u pitanju sticanje zvanja fudbalskog trenera sa UEFA „B” licencom svi kandidati pored opštih uslova treba da ispunjavaju i posebne uslove:

  1. minimum 7 godina igranja najvećeg stepena takmičenja profesionalnog fudbala (overena potvrda iz klubova);
  2. ili posedovanje UEFA „C“ licence min. godinu dana, kao i obavezno članstvo u Trenerskoj organizaciji (dokaz trenerska knjižica/potvrda).

Sve ostale informacije o opštim i posebnim uslovima upisa, kao i o svim dodatnim pojedinostima, mogu se dobiti i na broj telefona 064/845 – 55 – 00 (Bojana Bubalo).

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.