SNS Južnog Banata osudio prozapadnu opoziciju: Pozivom na vešanje Vučića traže vešanje Srbije

SNS
PANČEVO – Odbori Srpske napredne stranke u Južnobanatskom okrugu jedinstveni su u osudi prozapadne opozicije, koja pozivom na vešanje Predsednika Srbije Aleksandra Vučića najavljuje vešanje Srbije.

Poziv na vešanje Predsednika Srbije, Predsedika svih građana, poziv je na vešanje Srbije. Očigledno je da cilj organizatora protesta, prozapadne opozicije, nije borba protiv nasilja, nego destabilizacija Srbije. Cilj im je da Srbija prizna nezavisno Kosovo, da uvede sankcije Rusiji, da ostane bez energenata i da ponovo bude kolonija zavisna od zapada, kao za vreme dok su oni bili vlast.

GrO SNS Pančevo: Na skupu „Protiv nasilja“ ponovno javni poziv na nasilje

Gradski odbor Srpske napredne stranke Pančevo najoštrije osuđuje još jedan u nizu napada i poziva na linčovanje i ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Skandalozno, sramno i bestidno ponašanje učesnika jučerašnjeg skupa “Protiv nasilja“ je pokazatelj da skup ipak kreiraju lideri opozicije i da skup nije usmeren protiv nasilja.

Na skupu „Protiv nasilja“ ponovno se čuo javni poziv na nasilje. Vešanjem lutke sa likom predsednika države lideri protesta jasno i nedvosmisleno pokazuju dvoličnost, kao i da im je cilj manipulisanje građana Srbije.

Primećujemo da opozicija kojoj je jedina politika mržnja prema predsedniku Vučiću, konstantnu inspiraciju nalazi u nasilju i pozivanju na isto, a predstavlja se kao zagovarač borbe protiv nasilja. Na jušerašnjem skupu je govorio glumac koji je nedavno pretukao kolegu reditelja, što je zabeleženo kamerama. Kakvu to borbu protiv nasilja opozicija nudi?

Ovakvi nastupi nisu slika i prilika pristojne Srbije, već težnja da se unese nestabilnost i Srbija gurne u ponor i propast. Poziv na nasilje donosi još veće razdore i dovodi do nestabilnosti u zemlji. U ovim teškim i nepredvidivim vremenima za naš narod, naročito u ovom trenutku za naš narod na Kosovu i Metohiji, najvažnije je da imaju sigurnost i oslonac.

Očigledno je da lideri opozicije nisu svesni da konstantnim pozivima na ubistvo predsednika Srbije neće oslabiti Aleksandra Vučića, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije.

Podsećamo da se vlast osvaja na izborima, ne na ulici i ne ubistvom političkog protivnika. U Srbiji se na vlast, i dalje, dolazi voljom naroda, u našoj državi građani biraju, a narod u Srbiji je na izborima izabrao Aleksandra Vučića.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Pančevo najoštrije osuđuje svaki vid nasilja i sejanje mržnje. Takođe, pruža apsolutnu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću da istraje u borbi za pristojnu i bolju Srbiju, da ne poklekne pred pritiscima i ucenama i da Srbiju vodi, kao i do sada, ka budućnosti napretka i razvoja.

Pobediće pristojna i jaka Srbija, jer predaja nije opcija!

GrO SNS Vršac: Nasiljem se ne može boriti protiv nasilja, osuđujemo poziv na vešanje Predsednika Vučića

Gradski odbor Srpske napredne stranke Vršac najoštrije osuđuje poziv na ubistvo predsednika države!

Sraman i nedopustiv incident, poziv na vešanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koji se dogodio na jučerašnjem skupu „protiv nasilja“, najoštrije osuđujemo.

Nasiljem se ne može boriti protiv nasilja, ono može samo dovesti do destabilizacije stanja u zemlji, u teškim vremenima, kada je za čitav narod i ljude sa Kosova i Metohije najvažnije da imaju oslonac u stabilnosti svoje države.

Sramno i neodgovorno ponašanje prozapadnog dela opozicije i neodgovornih pojedinaca ima za cilj da destabilizuje naše društvo i državu. Zbog toga GO SNS Vršac poziva nadležne institucije i organe da reaguju na ovo skandalozno ponašanje i narušavanje javnog reda i mira!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Vršac jedinstven je u tome da je u teškim i izazovnim vremenima najvažnije biti uz svoj narod, onako kako to čini predsednik Aleksandar Vučić – za sve građane, hrabro i odgovorno.

OO SNS Kovačica: Kako nasiljem protiv nasilja?!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kovačica najoštrije osuđuje poziv na ubistvo predsednika države!

Na jučerašnjem skupu „protiv nasilja“ desio se nedopustiv incident – poziva se na vešanje predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića.

Nasiljem se ne može boriti protiv nasilja, već samo dolazi do nestabilizacije stanja u zemlji u teškim vremenima kada je za čitav narod i ljude sa KiM najvažnije da imaju oslonac u stabilnosti svoje države.

OO SNS Kovačica poziva nadležne institucije i organe da reaguju na ovo skandalozno ponašanje i narušavanje javnog reda i mira!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kovačica poručuje da je u teškim i izazovnim vremenima najvažnije biti uz svoj narod, onako kako to čini predsednik Aleksandar Vučić – za sve građane, hrabro i odgovorno.

OO SNS Kovin osudio insinuacije protestanata da Vučića treba obesiti

Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Kovina, najoštrije osuđuje ponašanje učesnika protesta „Protiv nasilja“ održanom u Beogradu, na kojem je predstavljena obešena lutka sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Okupljeni koji su prisustvovali protestima „Protiv nasilja“ i koji se navodno bore protiv nasilja upravo ovakvim porukama pozivaju na nasilje i linč, što je za svaku moguću osudu.

Dok se predsednik Aleksandar Vučić bori da narod na KiM ostane na svojim ognjištima, kada se država bori da sačuva stabilnost i očuva mir, kada je Srbija izložena osudama i napadima iz pojedinih zemalja, učesnici protesta pozivaju na nasilje i smrt predsednika države Aleksandra Vučića, na protestu pod sloganom „Protiv nasilja“.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Kovina, apeluje na nadležne organe da reaguju, i da odgovorne za pozive na linč i nasilje privedu pravdi.

Predsedniku Aleksandru Vučiću, pružamo punu podršku da istraje u borbi koju vodi, jer se zalaže za normalnu i pristojnu Srbiju, što uspešniju i što razvijeniju.

Živeo predsednik Aleksandar Vučić, živela Srbija!

OO SNS Opovo: Osuđujemo pozive na nasilje i smrt predsednika države Aleksandra Vučića

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo najoštrije osuđuje skandalozan „performans“ sa protesta „Protiv nasilja“ održanom u Beogradu, na kojem je predstavljena obešena lutka sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Samo mesec dana nakon strašnih zločina koji su potresli Srbiju, na protestu „Protiv nasilja“, okupljeni, koji se navodno bore protiv nasilja, upravo ovakvim potezom pozivaju na nasilje.

U momentu kada se naš narod na KiM bori za opstanak na svojim ognjištem, kada se država bori da sačuva svoju celovitost, kada je Srbija izložena strašnim napadima iz pojedinih zemalja, pojedinci pozivaju na nasilje i smrt predsednika države Aleksandra Vučića, a samim tim i rušenje državnog poretka.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo apeluje na nadležne organe da hitno reaguju na skandalozne pozive na linč i privedu pravdi odgovorne.

OO SNS Alibunar: Apelujemo na nadležne da lica koja pozivaju na nasilje privedu pravdi

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Alibunar najoštrije osuđuje sramne performanse koji su se desili na protestu opozicije ironičnog naziva „Srbija protiv nasilja“ gde je pozivano na smrt predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića kroz performans obešene lutke sa likom predsednika.

Jedino što je ovde očigledno jeste zla namera opozicije da se iskoristi strašna tragedija koja je zadesila našu zemlju odnela toliko mladih života pred kojima je bio ceo život u političke svrhe, a sam poziv na agresiju posebno prema predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću prikazuje koliko su licemerni dok svoj protest nazivaju „Srbija protiv nasilja“, a sami propagiraju isto.

U jednom smo jednoglasni, pristojan narod Srbije nikada neće pozdraviti ni jedan vid nasilja prema bilo kome u našoj državi, a svaki položaj destabilizacije nikada neće naići na podršku većine građana, tome se opozicija uzalud nada.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Alibunar pruža neprikosnovenu podršku politici koju sprovodi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i čvrsto stoji uz njegovu borbu za bolju budućnost naše zemlje i njenih građana. Takođe apelujemo na nadležne organe da reaguju i lica koja pozivaju na nemire, nasilje i smrt privedu pred lice pravde.

OO SNS Bela Crkva: Jezivo ponašanje na protestu prozapadne opozicije dokazuje mržnju i podstiče nasilje

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bela Crkva najoštrije osuđuje jezivo ponašanje prozapadne opozicije koji su na protestu Srbija protiv nasilja pokazali svu svoju mržnju prema predsedniku Aleksandru Vučiću, gde su pretili vešanjem, prikazujući obešenu lutku.

Opozicija je zloupotrebljavajući tragediju koja nas je zadesila dostigla vrhunac u svom bolesnom i jezivom ponašanju. Ljudi koji javno pozivaju na ubistvo predsednika Srbije nisu protiv nasilja, već sasvim suprotno, oni su nasilnici koji žele da destabilizuju i razore Srbiju i nikada neće imati podršku većine građana Srbije.

Pitamo se kako je moguće da neko bude toliko monstruozan, da zanemari pogibiju dece, da zanemari njihove roditelje, porodice, da poziva ljude na ulicu, da se navodno bore protiv nasilja, a onda obese lutku i takvu užasnu poruku šalju.

Njima je jedini cilj da se domognu funkcija, a vrlo dobro znaju da to ne mogu legitimnim putem, jer ih narod ne želi, što im je i dokazano na izborima. Iz tog razloga po svaku cenu žele da skinu sa vlasti Vučića čak i po ceni ubistva.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bela Crkva još jednom pruža apsolutnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi za bolju i uspešniju Srbiju. Njegova politika mira i stabilnosti vodi Srbiju u bolju budućnost, za razliku od onih koji bi želeli da ga sklone sa čela naše države.

OO SNS Plandište osuđuje nove napade na predsednika Vučića

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Plandište najoštrije osuđuje još jedan u nizu sramnih napada i poziva na linčovanje i ubistvo Predsednika Republike Srbije gospodina Aleksandra Vučića.

Sramno i bestidno ponašanje učesnika protesta „Protiv nasilja“, kako ga sami nazivaju, još jednom je pokazao krajnji cilj ovog skupa kreiranog i orkestriranog od strane lidera kvazi opozicije.

Pozivanje na linč i ubistvo predsednika, kačenjem obešene lutke sa likom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića jasno i nedvosmisleno pokazuje svu dvoličnost i manipulisanje lidera protesta.

Ove šetnje su sve osim „Prostesta protiv nasilja“ i pozivanje na linč i smrt predsednika je direktan poziv na nasilje. Ovakvi nastupi nisu slika i prilika pristojne Srbije, već težnja da se unese nestabilnost i Srbija gurne u ponor i propast.

Sve ono za šta se zalaže predsednik Vučić, sva ona dugogodišnja borba za bolju budućnost svih građana, za pristojnu i stabilnu Srbiju, za jaku ekonomiju, za napredak, za jedinstvo, za stvaranje Srbije kao lidera u regionu, e to je borba koju podržava velika većina građana Srbije i to su dokazali na izborima kada su Aleksandar Vučić, Srpska napredna stranka i građani Srbije zabeležili veliku pobedu.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Plandište poziva nadležne institucije da reaguju, da osude ove konstantne napade na lik i delo predsednika Vučića, da sankcionišu kreatore ovih poziva na linč i ubistvo predsednika, da sankcionišu skandalozno ponašanje lidera kvazi opozicije, da donesu pravdu i preko potrebi mir.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Plandište pruža apsolutnu podršku predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću da istraje u borbi za pristojnu i bolju Srbiju, da ne poklekne pred pritiscima i ucenama i da Srbiju vodi ka još lepšoj budućnosti, budućnosti napretka i razvoja, ka snažnoj Srbiji.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: