GO SNS Novi Sad: Ovoga bi se u svojoj zemlji stideo svako ko vam tapše na ovakve bolesne pozive na linč u vašoj zemlji

NOVI SAD – Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu je dao saopštenje posle protesta “Srbija protiv nasilja”.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu je dao saopštenje posle protesta “Srbija protiv nasilja”:

“Odvratni i bolesni prizor obešenog predsednika Republike Srbije danas je bio glavna slika na protestu “Protiv nasilja”, samo mesec dana posle strašnih zločina koji su potresli naše društvo.

Nijednom normalnom čoveku na svetu nije normalno da vidi poziv na nasilje prema bilo kome, pa još kad je to na skupu koji je “protiv nasilja”.

Svaki bi se narod postideo ove scene iz našeg Beograda, jedine metropole u ovom delu Evrope. Nemojte misliti da se ovome naši neprijatelji raduju jer nas vole, jer nam žele dobro… Ljudi dragi, ovakve sumanute i nakaradne  transparente ne nose rodoljubi, ovo nisu patriote, ovo su pojedinci koji mrze sve svoje, koji veličaju nasilje i smrt, kojima ne znači ništa život. Ovoga bi se stideo svako ko ima kritičku misao i nema strah da istini pogleda u oči. Ovoga bi se u svojoj zemlji stideo svako ko vam tapše na ovakve bolesne pozive na linč u vašoj zemlji.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije osuđuje svaki vid nasilja, a tužno je gledati ovo danas, toliko bezumlja i sumanutosti. Jadno i bedno. Ali preživeće Srbija i ovo. Verujemo u naš narod koji misli svojom glavom.”

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: