logo transparend vojvodina uzivo

Širenje Novog Sada na Mišeluk – radovi u toku (VIDEO)

NOVI SAD – Još od sedamdesetih godina prošlog veka planira se širenje Novog Sada na sremsku stranu. Radovi na infrastrukturnom opremanju naselja Mišeluk 3 su počeli u februaru ove godine.

Kako napreduju radovi, pogledajte u videu:

U toku je prva faza radova, projekta urbanizacije Mišeluka poteza oko Kovid bolnice, za čiju realizaciju je Gradska uprava izdvojila skoro milijardu dinara.

Radovi se izvode na kanalizacionoj, vodovodnoj i toplotnoj mreži.

Na prostoru na kom se odvijaju radovi do sada se nalazilo prazno zemljište sa nekoliko zemljanih puteva. Planirano je da sve ulice koje se grade na tom mestu poseduju pešačke i biciklističke staze.

Na raskršćima većih ulica planirani su kružni tokovi, nalik onom kod Kovid bolnice. Uz tu kružnu raskrsnicu, na Mišeluku 3 biće ih čak osam.

Foto: UGZI Novi Sad

– Menjamo sliku sremske strane grada! izjavio je gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić na svom Instagram nalogu, obilazeći radove na Mišeluku.

 

Ova vest je deo projekta “Novi Sad na dlanu” koji je sufinasirao Grad Novi Sad. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Novog Sada koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.