Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi “konteh” na FTN-u 21. i 22. marta

FTN
NOVI SAD – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi – „KONTEH“, koji se organizuje 16. put, biće održan 21. i 22. marta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

KONTEH predstavlja jedinstveni Sajam, koji pored prilika za zapošljavanje nudi i raznovrsnu ponudu stručnih praksi, i kao takav može da poveže kompanije sa dve bitne tačke za njihov razvoj: obrazovnim institucijama i ljudskim resursima (studentima, odnosno diplomcima kao kandidatima za posao).

Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi KONTEH pruža kompanijama mogućnost da se predstave i upoznaju sa najkvalitetnijim visoko obrazovnim kadrom koji dolazi sa Univerziteta u Novom Sadu i to kroz direktan kontakt sa zainteresovanim studentima i diplomcima tokom dva dana trajanja Sajma, gde se kompanijama nudi mogućnost obavljanja prvog intervjua već na licu mesta.

U toku Sajma kompanije izlagači će, kao i prethodnih godina, imati priliku da predstave svoju delatnost studentima kako pomoću promotivnog materijala i kroz neposredni kontakt sa njima, tako i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce Sajma.

Studenti i kandidati za posao će, sa druge strane, pored mogućnosti da na licu mesta uruče svoj CV poslodavcima za koje su zainteresovani, moći isti da ostave i u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinu dana, čime direktno sebi uvećavaju šansu za dobijanje radnog mesta ili prakse.

Pored prezentacija kompanija, u toku trajanja Sajma u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka biće organizovane tribine i treninzi čiji je glavni cilj obuka mladih interesenata za posao da pravilno napišu CV i što uspešnije obave intervju za posao.

Organizator KONTEH sajma je EESTEC LC Novi Sad uz podršku Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: