Rekonstrukcija Karađorđevog parka u Zrenjaninu (VIDEO)

ZRENJANIN – U toku su radovi na rekonstrukciji Karađorđevog parka u Zrenjaninu.

Trenutno se izvode radovi na izgradnji nove trim-staze u Karađorđevom parku, na trasi prethodne, a za tu svrhu obezbeđena su sredstva od Ministarstva omladine i sporta, u iznosu od 20 miliona dinara.

Izgradnja trim-staze, pored ozelenjavanja, planirana je u sklopu rekonstrukcije Karađorđevog parka, kako bi to mesto bilo oplemenjeno novim sadržajima, budući da se u blizini nalaze i sportski objekti, a stazu su i do sada koristili brojni sportisti i rekreativci.

Foto: Vojvodina uživo

Uz očuvanje postojeće dendroflore, u Karađorđevom parku će biti izgrađeni zalivni i drenažni sistem, manje fontane, česme, toalet, nove pešačke staze, dečja igrališta, sprave za vežbanje i rekreaciju.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinasirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izrazavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.